Crimă cutremurătoare în satul Cania, raionul Cantemir. Un tânăr de 25 de ani şi-a omorât părinţii adoptivi. Tragedia a avut loc pe 13 august, dar totul a ieşit la iveală abia peste două zile, când corpurile neînsufleţite au fost găsite de un vecin care a alertat poliţia. Suspectul şi-a recunoscut vinovăţia şi spune că a săvârşit crima din răzbunare, pentru că părinţii refuzau să îi dea bani.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au descoperit cadavrul unui bărbat de 54 de ani şi cel al unei femei de 63 de ani. Medicul legist a constatat că decesul a survenit în urma leziunilor în regiunea capului.

Fiul victimelor are antecedente penale şi nu are un loc permanent de muncă. În urma perchezițiilor corporale ale suspectului au fost depistate telefoanele mobile ale victimelor, dar și obiectele infracțiunii.

Audiat de poliție, suspectul și-a recunoscut vina. El a spus că motivul omorului a fost răzbunarea, deoarece părinţii refuzau să îi dea bani. 

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru omor intenționat. El riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here