Deputatul Constantin Codreanu va candida la funcția de primar al municipiului Chișinău. Acesta este nominalizarea Partidului Unității Naționale (PUN). 

Chișinăul are nevoie de un restart. Bineînțeles, cu un buget redus de vreo 3,7 miliarde de lei nu poți face mare lucru, dar depinde de capacitatea de a negocia aducerea banilor în afară. Mă bucur că alături de mine sunt și foștii mei colegi de pe baricadele unioniste. (…) Îmi doresc ca alături de mine să vină toți din municipiul Chișinău. Municipiul Chișinău poate fi un oraș european, un oraș românesc de care să fim mândri”, a declarat Constantin Codreanu în cadrul unei conferințe de presă susținută împreună cu fostul președinte al României Traian Băsescu, cu președintele executiv al PMP Eugen Tomac, președintele Blocului Unității Naționale, Ion Leașcenco, și președintele Mișcării Civice Tinerii Moldovei.

Constantin Codreanu a fost ales deputat la alegerile parlamentare din 2016, în circumscriptia electorala nr.43 – Circumscriptia electorala pentru cetatenii români cu domiciliul în afara țării, din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP).

PDM a anunțat că nu va înainta candidat pentru funcția de primar al Capitalei și că va susține candidatul forțelor proeuropene. Candidatul PPDA la Primăria Chișinău este Andrei Năstase, susținut și de PAS al Maiei Sandu. Partidul Liberal a înaintat candidatura lui Valeriu Munteanu, iar socialiștii mizează pe Ion Ceban.

Continuarea aici:

Anunțul care aruncă în aer scena politică de la Chișinău: Un deputat al României candidează la Primărie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here