Principesa Margareta ar putea candida la alegerile din 2019, crede un jurnalist de la noi. Potrivit speculaţiilor lansate de Bogdan Tiberiu Iacob pe blogul său, de fiica Regelui Mihai vom auzi ca de „Regina” Margareta – candidatul prezidenţial al PSD”!

„Doar naivii ar putea crede că e posibil, în viitorul apropiat, transformarea României în monarhie”, spune jurnalistul.

Sondajele arată un sprijin de maxim 20% pentru regalitate, iar procedurile ar fi extrem de greoaie.

Ideea referendumului aruncată pe piaţă de PSD e praf în ochi, nici Constituţia, nici legea referendumului nu permit asemenea temă. E nevoie de transformarea Parlamentului în adunare constituantă, de o nouă Constituţie, de vreo două referendumuri distincte etc.
Dar asta nu înseamnă că monarhia nu poate fi băgată în jocuri politice grele…”, a scris jurnalistul.

El este convins că Principesa Margareta va fi surpriza alegerilor din 2019.

„PSD ia în calcul, conform unor informaţii, o candidatură a Margaretei la prezidenţiale. Asta dacă nu va găsi până atunci o soluţie mai viabilă la spinoasa problemă a unui candidat ”intern”. Prima mare dramă a social-democraţilor e că în 2019 se vor împlini 15 ani de când au terminat-o cu şefia statului. (…) Cât a trăit bătrânul Rege, Margareta nu prea a avut spor să facă pasul mare spre politică în mod direct. De acum, drumul e liber!”, a conchis Bogdan Tiberiu Iacob.

Articolul aici: https://www.cancan.ro/principesa-margareta-candidata-la-alegerile-prezidentiale-din-2019-ipoteza-socanta-17511038

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here