La viitoarea ședință a Parlamentului, fracțiunea socialiștilor va cere ca Agenția Națională de Reglemantare în Energetică să fie chemată la raport, în privința noilor scumpiri la bezină și motorină, se arată într-un comunicat al PSRM. Socialiștii vor să îl cheme și pe ministrul Economiei la raport, în legătură cu „consecințele negative ale acestor scumpiri”.

 

„În condițiile în care un litru de benzină costă peste 1 euro, scumpirea prețurilor la carburanți va duce la creșterea prețurilor pentru servicii, în primul rând la transport, la produsele de primă necesitate, produse alimentare, va îngreuna situația și așa dificilă a producătorilor locali și agricoli”, scrie PSRM.

Amintim că ieri Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a anunțat prețurile plafon la carburanți pentru următoarele două săptămâni. Astfel, începând de miercuri, 30 mai, prețul plafon pentru un litru de benzină crește cu 64 de bani, iar motorină crește cu 66 de bani.

Continuarea aici:

http://unimedia.info/stiri/Reacia-socialitilor-la-scumpirea-benzinei-i-motorinei-Vom-chema-ANRE-la-raport-in-Parlament-154882.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here