Moțiunea simplă depusă de fracțiunea PSRM împotriva ministrului de Externe, Andrei Galbur, a fost respinsă. Toate fracțiunile parlamentare, cu excepția socialiștilor și a comuniștilor, au părăsit sala de ședințe. Astfel, din lipsă de cvorum, moțiunea a fost respinsă.

ORA 14:30 Deputații s-au întrunit în şedinţă plenară. Aleşii poporului urmează să examineze moţiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Andrei Galbur.

Tot astăzi, deputații vor discuta proiectul de lege privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare și hotărârea privind Programul de cooperare al statelor-membre CSI în lupta cu infracțiunile săvârșite cu utilizarea tehnologiilor informaționale pentru anii 2016-2020, dar și alte proiecte.

Precizăm că moţiunea simplă asupra politicii externe realizate şi promovate de Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a fost înregistrată de fracţiunea PSRM, nemulţumită de promovarea de către Guvern a parcursului european pentru Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here