Marcajul trecerii de pietoni și rondul sensului giratoriu de pe bd. Moscova – str. Kiev din secorul Râșcani al capitalei va fi renovat prin instalarea unor elemente de iluminat. Despre aceasta anunțat pretorul sectorului Râșcani, Nicolae Balaur.

Nicolae Balaur a ținut să menționeze că acest proiect nu va cheltui banii publici, ci este un proiect elaborat și conlucrat cu un producător din România.

„Prin acest proiect ne propunem crearea în zona de referință a unui aspect frumos și deosebit, un sens girator renovat, modern, iluminat cu baterii solare și o trecere de pietoni cu termoplastic.
Țin să vă relatez că pentru implementare nu vom cheltui banii publici. Proiectul dat îl pot asocia cu dictonul care spune: ”bate și ți se va deschide, întreabă și ți se va răspunde.” Am accesat un site din România, m-a impresionat lucrarea, am propus o colaborare prin care producătorul va putea să-și prezinte vizibil activitatea, mi-a reușit”, a menționat pretorul sectorului Râșcani, Nicolae Balaur.

http://unimedia.info/stiri/Cum-va-arata-trecerea-de-pietoni-i-rondul-sensului-giratoriu-de-pe-bd.-Moscova-str.-Kiev.-Un-nou-proiect-pentru-sectorul-Racani-al-capitalei-151736.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here