Un moment desprins parcă din filmele SF a avut loc în statul american Michigan. Un bărbat în vârstă de 54 de ani a surprins cu ajutorul camerei de fotografiat un înger cu o sabie deasupra maşinii sale, scrie dailystar.co.uk.

În timpul nopţii, bărbatul a făcut două poze la câteva secunde distanţă. Pe una dintre ele apare o pată ciudată, iar pe cealaltă se vede clar silueta unui înger cu o sabie în mână.

„Era un înger adevărat. Am început să plâng. Nu puteam să cred ceea ce vedeam în poze. Am transmis imediat pozele soţiei şi pastorului – el a confirmat că era un adevărat înger” – a spus pompierul Glen Thorman.

Faptul că Thorman a văzut un înger nu a stârnit îndoieli în comunitatea sa, deoarece el şi familia lui sunt foarte religioase şi se roagă în fiecare zi.

Fotografiile au fost publicate pe site-ul unei biserici din Michigan.

Unii sceptici au declarat că, cel mai probabil, îngerul nu este decât o insectă care a zburat prea aproape de obiectivul camerei.

Citește mai mult: https://www.publika.md/rugaciunile-i-au-fost-auzite-un-barbat-a-surprins-un-inger-deasupra-masinii-sale-foto_3006102.html#ixzz5FezsG500

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here