Trei persoane, printre care un copil, au ajuns la spital după o explozie într-un bloc care a avut loc într-un apartament din cartierul Alexandru cel Bun. Potrivit ISU Iași, explozia a fost cauzată de o lampă de sudură. 

Trei persoane au ajuns la spital în urma deflagraţiei.

Între victime s-a aflat și un copil.

Au fost intrenați în spital un bărbat în vârstă de 43 de ani care a suferit arsuri şi o femeie care a suferit multiple contuzii din cauza suflului exploziei, un traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală și contuzie de coloană.

A treia victimă este un un băiat în vârstă de 13 ani. Acesta a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la UPU al Spitalului Sf. Maria cu diagnosticul atac de panică„, a declarat Diana Cimpoieşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

Deflagraţie într-un imobil din cartierul Dacia! Luni seară, un bărbat a fost transportat la spital cu arsuri pe mâini, piept şi picioare, după ce în apartamentul său a avut loc o explozie. "Am fost anunţaţi de producerea unei explozii într-un apartament de pe strada Tabacului, în cartierul Dacia. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje. Acolo a fost găsit un bărbat care avea mai multe arsuri şi care a fost transportat la spital, precum şi fiul acestuia, în vârstă de 13 ani, care a suferit un atac de panică. Explozia nu a fost urmată de vreun incendiu. Singurul apartament afectat a fost cel în care s-a produs deflagraţia, nefiind vorba despre o problemă structurală a imobilului în acest moment", a declarat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISUJ Iaşi. La faţa locului au mers şi poliţiştii, care au verificat ceea ce s-a întâmplat. "Potrivit primelor informaţii, proprietarul apartamentului, în vârstă de 43 de ani, ar fi încercat să sudeze o ţeavă de gaz de la centrala termică, dar fără a verifica dacă alimentarea cu gaz a fost oprită, fapt ce a generat explozia. Apartamentul respectiv a fost afectat, geamul de la bucătăria locuinţei fiind scos în afara imobilului, din pricina deflagraţiei. Victima a fost transportată la spital, având mai multe arsuri", a spus Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei ieşene.

Posted by Atenție Poliția Iași on Monday, February 12, 2018

Articolul aici: http://observator.tv/eveniment/explozie-bloc-din-iasi-trei-victime-printre-care-si-un-copil-241490.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here