Dialog halucinant în Parlament între senatorul PSD Şerban Nicolae şi deputata USR Cosette Chichirău. Iritat că userista transmitea live pe Facebook din sala de plen şi că i s-a adresat cu expresia „şofer al grupului infracţional organizat”, senatorul PSD i-a cerut dovezi și a proferat injurii grave!

Când lui Nicolae i s-a spus că există fotografii cu el șofer, acesta și-a pierdut cumpătul și a folosit un limbaj demn de mahala.

”Şi eu am o poză în care dumneavoastră faceţi sex anal!..Acuma ce să facem?..„, a replicat senatorul PSD. Ulterior, acesta şi-a cerut scuze pentru „ieşirea nervoasă”.

Tot scandalul a început cu boicotul deputaţilor USR din şedinţa de plen de la Camera Deputaţilor. Aceștia au ocupat tribuna sălii de plen şi au protestat afişând coli cu mesajul „Hoţii”.

Ulterior, ei au încercat să blocheze continuarea şedinţei prezentând la portavoce toate amendamentele care au fost respinse. 

Articolul aici: http://www.gandul.info/politica/replici-suburbane-in-parlament-cosette-chichirau-catre-serban-nicolae-sunteti-sofer-la-grupul-infractional-avem-poze-raspunsul-senatorului-psd-si-eu-am-o-poza-in-care-faceti-sex-anal-acuma-ce-facem-16844135

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here