Contrabandă cu drona la graniţa de est a României. 12.500 de ţigarete au fost găsite de poliţiştii ieşeni după ce aparatul de zbor care le transporta s-a prăbuşit la frontiera cu Republica Moldova.

O dronă artizanală a fost găsită prăbuşită la frontiera cu țara noastră.

Asta la scurt timp după ce poliţiştii de frontieră ieşeni au sesizat zgomotul produs de aceasta şi au monitorizat aparatul de zbor.

Poliţiştii de frontieră au sesizat, pe direcţia localităţii de frontieră Podu Jijiei – comuna Golăieşti, un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni. Acesta a traversat frontiera dintre Republica Moldova în România. S-a procedat la monitorizarea traseului aparatului de zbor şi cercetarea zonei. Cu această ocazie poliţiştii de frontieră au descoperit o dronă artizanală, prăbuşită şi avariată. De aceasta era prins un colet care conţinea ţigări de provenienţă Republica Moldova”, se precizează în comunicatul ITPF.

Contrabandă cu drona la graniţa de est

Poliţiştii de frontieră români au informat autoritățile de frontieră din R. Moldova după semnalarea fenomenului de contrabandă cu drona. Aparatul de zbor şi coletul au fost duse la sediul instituţiei.

În urma inventarierii coletului a rezultat cantitatea de 12.500 ţigarete de provenienţă Republica Moldova, în valoare de circa 2.900 lei. Pachetele de ţigări au fost ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate în noul fenomen de contrabandă cu drona.

Articolul aici: http://observator.tv/eveniment/contrabanda-cu-drona-la-granita-cu-republica-moldova-241495.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here