Ofițerii de investigații a sectorului Râşcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au intrat în posesia unei informații operative, precum că într-un apartament din sectorul Râşcani , este organizată o speluncă de consum de droguri, transmite CURENTUL.

Trei persoane suspecte, cu vârstele cuprinse între 28 şi 32 de ani, anterior judecate pentru infracţiuni similare, au fost documentate pe parcursul a circa doua luni, ulterior poliţiştii au efectuat percheziţii autorizate în apartamentul din sectorul Râşcani.

În urma cercetărilor demarate la faţa locului poliţiştii au depistat aparate confecţionate artizanal pentru consum de narcotice, masa vegetală de culoare verde asemănătoare marijuanei, masa vegetală de culoare gălbuie și roşietică şi 27 de pastile, toate în valoare de circa 15 mii lei. Acestea au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

În dependență de rezultatele expertizelor chimice, suspecţii riscă să fie cercetaţi penal pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora, și private de libertate pe un termen de până la 4 ani.

Video aici:

http://curentul.md/stiri/video-trei-barbati-depistati-de-politisti-consumand-droguri-intr-un-apartament-din-capitala.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here