Blaturile din fotbal au început să devină ceva obișnuit în ultima vreme. ”Afacerile negre” i-au speriat și pe politicieni, care iau atitudine. Desigur, nu la noi…

Primarul orașului Paphos (Cipru), Phedonas Phedonos a spus că un club a plătit 65.000 dolari unei alte echipe ca să câștige titlul în 2010.

Phedonos a făcut acuzația într-un show tv live. Un spectator l-a întrebat dacă știe cum a câștigat Omonia titlul în 2010. ”Ei bine, există o explicație!, a răspuns imediat Phedonos.

”Știți că în trecut au existat titluri în campionat și cupe ale țării care au fost câștigate cu plicuri de culoare maro…Eu știu de un plic care conținea 65.000 de euro și care a dus la câștigarea campionatului. Un astfel de titlu a fost câștigat cu câțiva ani în urmă!”, a spus primarul (foto: cyprus-mail.com)  care și-a propus să facă curățenie în fotbalul cipriot.

Federația de fotbal din Cipru a trimis o scrisoare procurorului general prin care a cerut investigarea de urgență a cazului. „Pentru că acuzațiile par foarte serioase, ele trebuiesc cercetate imediat. Vă rugăm ca Domnul Phedonos să fie chemat și să ofere detalii cu privire la afirmațiile sale foarte grave”.

Întrebat dacă va depune mărturie, primarul a spus că este necesar ca autoritățile să emită o nouă legislație pentru protecția martorilor. „Sunt mulți care nu doresc ca Parlamentul să schimbe actuala lege pentru protecția martorilor. Pentru că la fel de mulți ar putea să-și deschidă gura și să dea în vileag multe fapte de corupție ale unor oameni importanți”, a conchis primarul.

Phedonas Phedonos a spus că va oferi detalii în cazul în care va fi chemat la biroul procurorului general.

Articolul aici: http://pariurix.com/club-important-din-europa-acuzat-ca-a-luat-titlul-in-2010-cu-65000-de-euro.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here