Un hotel din Japonia, un restaurant din Austria şi un bar din Irlanda. Sunt trei dintre cele mai vechi afaceri din lume care încă mai funcţionează având în spate o istorie de peste un mileniu!

Longevitatea acestor afaceri este cu atât mai surprinzătoare cu cât rata medie de viaţă a unei companii este de 40-50 de ani!

1. Hotelul Nisiyama Onsen Keiunkan din Yamanashi (Japonia)

Hotelul a fost dat în funcţiune în anul 705 şi deţine recordul Guinness pentru cea mai veche unitate de cazare din lume. Conform site-ului Japonia Page, ”Secretul succesului este un sentiment de mândrie inter-generaţii”.

2. Restaurantul Stiftskeller St. Peter din Salzburg (Austria)

Restaurantul dat în funcțiune în anul 803 se află în interiorul Catedralei Catolice Sf. Petru din Salzburg. A fost gazdă a nenumăraţi demnitari de-a lungul istoriei sale, inclusiv cardinali sau regi. Recent i-au trecut pragul Bill Clinton şi Clint Eastwood.

3. Barul Sean din Athlone (Irlanda) înfiinţat în anul 900

A fost înființat în anul 900 și este unul dintre cele mai vechi baruri din Irlanda şi din Europa. Este situat în ”inima” Irlandei, pe Malurile râului Shannon. Vechiul traseu sculptat de gheţari a permis trecerea călătorilor în siguranţă prin întreaga mlaștină timp de mii de ani.
Citește mai mult: http://www.publika.md/cele-mai-vechi-afaceri-din-lume-care-functioneaza-pana-in-prezent_2979420.html#ixzz4rRvxQFJj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here