Starul Wayne Rooney este obligat să lucreze 100 de ore în folosul comunității. E pedeapsa dictată de instanță după ce fostul căpitan al naționalei Angliei a fost prins beat la volan.

Doi ani de suspendare a permisului și 100 de ore de muncă în folosul comunității! Aceasta e pedeapsa pe care trebuie să o execute Rooney pentru că s-a urcat băut la volan luna trecută.

Lui Rooney i-a fost indicat un atelier de artizanat pentru persone cu dizabilități, dar a refuzat această muncă. A motivat că nu vrea să se expună prea mult în fața oamenilor.

Rooney a fost obligat să accepte un alt „job” – vopsește bănci într-un parc aflat în apropierea reședinței sale! The Sun a publicat mai multe poze cu Rooney, imediat după terminarea programului de lucru. „Era obosit și abătut”, scriu englezii.

Pe Twitter au început să curgă glumele. Discrepanța e aproape șocantă – un om care câștiga 500.000 de euro pe săptămâna vopsește bănci în parc…

Articolul aici: http://www.sport.ro/anglia/lucreaza-intr-un-parc-aproape-de-casa-foto-ce-a-ajuns-sa-faca-rooney-ca-sa-scape-de-puscarie-1.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here