Doi tineri cu vârste cuprinse între 18 și respectiv 20 de ani, domiciliați în municipiul Chișinău, sunt cercetați de poliție pentru furt în proporții deosebit de mari. Anterior, unul dintre ei a fost cercetat pentru infracțiuni similare.

Astfel, la 2 februarie curent, un bărbat din raionul Criuleni a anunțat poliția că persoane necunoscute au pătruns în locuința mamei sale de unde au sustras bani în sumă de 250 000 lei. Suspecții au pătruns în locuința femeii pe geam, pe timp de zi, în timp ce aceasta era plecată de acasă.

În urma investigațiilor efectuate de către forțele de ordine, la 3 aprilie 2018, suspecții au fost reținuți în timp ce se deplasau pe o stradă din municipiul Chișinău. Audiați de polițiști, bănuiții şi-au recunoscut vina parțial. Tinerii sunt arestați pentru 30 de zile, dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă pedeapsă cu închisoare de la 7 la 12 ani.

Continuarea aici:

https://www.timpul.md/articol/crima-odioasa-in-criuleni–doi-tineri-reinui-pentru-ca-au-dat-buzna-in-casa-unei-femei-i-au-furat-o-suma-foarte-mare-de-bani—-video-129161.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here