La aproape trei ani și jumătate după accidentul suferit la schi, Michael Schumacher se află în continuare în comă. Șansele ca acesta să își revină sunt foarte mici.

Familia și avocatul lui Michael Schumacher au oferit informații triste despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1.

Situația germanului nu s-a îmbunătățit aproape deloc, în ciuda eforturilor făcute de echipa de medici care se ocupă în permanență de acesta. Apropiații au dezvăluit că Michael continuă să se află într-o stare gravă, dezmințind zvonurile conform cărora acesta s-ar fi ridicat din pat zilele trecute. 

”Michael nu poate merge și nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiștilor care îl monitorizează”, a dezvăluit avocatul.

Recent, o publicație spaniolă a publicat detalii îngrijorătoare despre starea de sănătate a fostului pilot de F1. Ibericii au scris că germanul cântărește acum doar 45 kg. Conform acestora, el nu poate vorbi și respiră artificia.

15 specialiști îl asistă zi și noapte pe Michael Schumacher în vila familiei din Gland, din apropierea Lacului Geneva.

Fostul septuplu campion din Formula 1 este vizitat doar de fratele său Ralf, membri ai familiei și de prieteni foarte apropiați.

Familia lui Schumacher suportă costuri de aproximativ 100.000 de euro pe lună cu tratamentul fostului pilot.

Amănunte aici: http://www.timpul.md/articol/familia-a-facut-anunul-la-mai-bine-de-trei-ani-de-la-accident–veste-trista-despre-michael-schumacher-119432.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here