Contrabandă la frontiera moldo-română. 7.000 de ţigarete de provenienţă moldovenească, ambalate într-un colet, au fost trecute peste frontieră cu o dronă.

Potrivit poliţiştilor de frontieră români, pe direcţia localităţii de frontieră Podu Jijiei, comuna Golăieşti, a fost observat un automobil înmatriculat în România, ce se deplasa spre frontieră şi din care ulterior a coborât un bărbat. Câteva minute mai târziu poliţiştii de frontieră au auzit un zgomot şi au observat cum drona a traversat frontiera din Republica Moldova în România. Ulterior, bărbatul a luat coletul, însă ghinion acesta a fost reţinut.

Până a fi încătuşat, poliţiştii de frontieră au tras două focuri de avertisment în plan vertical, deoarece bărbatul, cetăţean român, în vârstă de 31 de ani, nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor.

În colet au fost descoperite cele 7.000 de ţigarete (350 de pachete), care au fost ridicate în vederea confiscării.

Bărbatul a declarat că a fost contactat de un moldovean, care i-a propus, ca în schimbul a 200 de lei, să preia ţigările din extravilanul localităţii Podu Jijiei şi ulterior să le transporte în municipiul Iaşi.

Cercetările pe acest caz continuă.

Citește mai mult: https://www.publika.md/contrabanda-cu-drona-7000-de-tigarete-au-zburat-din-moldova-in-romania-s-au-tras-focuri-de-avertisment-video_3009145.html#ixzz5IBa9SVqv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here